Sójové výpečky
Když máte chuť na českou klasiku.
INGREDENCE
- Sójové maso
- Cibule
- Česnek
- Sůl, pepř, paprika, sojová omáčka
- Špenát
- Knedlík dle chuti

Sójové maso uvaříme se zeleninovým bujónem, cca 5-10 minut, mezitím si nakrájíme cibuli (já jsem dala dvě střední, bílou a červenou) a jeden větší stroužek česneku.
Když je maso hotové, slijeme, smícháme s cibulí, česnekem a kořením - sůl, pepř, paprika, sojová omáčka, dle chuti a dáme do předehřáté trouby. 40 minut jsem pekla zakryté alobalem, na dalších 40 minut jsem to nechala odklopené. Zhruba v intervalech dvaceti minut jsem to prohrábla.
Když se nám peče maso, uděláme si špenát, osmahnout trochu cibulky, hodit špenát a podusit doměkka.
Jako přílohu můžeme v podstatě podávat co chceme, přítel měl variaci knedlíků, byla jsem líná, takže jsem je koupila, samozřejmě si je můžete udělat doma, nebo si to dát s bramborem, rýží. :)