Těstoviny s cuketolovou omáčkou.

Žádný velký kulinářský zázrak, ale chuťové buňky potěší a tělu prospěje. 

INGREDIENCE

  • Celozrné těstoviny
  • Cuketa
  • Fazole
  • Cibulka
  • Sýr

Zhruba půlka pytlíku těstovin, 200g fazolí (den předem namočených a uvařených, případně alternativa koupit plechofku), jedna středně velká cuketa, cibule jako základ a na posypání veganský sýr. 

Cibulku nasekáme, hodíme na pánev, zalejeme kapkou oleje a podpálíme. Nakrájíme si na kostičky cuketu a přidáme na pánev k cibulce, podlijeme trochou vody a necháme dusit.
Po pár minutách přihodíme již předpřipravené fazole a dochucujeme - chilli, oregano. Na závěr můžeme přilít trochu rostlinného mléka smíchaného se škrobem, to nám dá za vznik konzistenčně dobrou omáčku. Mezitím máme hotové těstoviny - slijeme, omáčku vypnem a můžem servírovat. 

Dobrou chuť. :) 

© 2018 Recepty od Lenky. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky