Bramboro-lilková kaše.

Efektivní způsob, jak do jídla dětem schovat lilek.

INGREDIENCE

  • Brambory
  • Lilek
  • "Maso" dle vlastního výběru

Na malé kostky nakrájené osolené brambory s lilkem uvaříme do měkka.
Poměr obou surovin nechám na vás, já jsem dala 4 malé bramborky + asi 10 cm kus lilku = 1 porce.
Když je uvařeno, přidat trochu másla a mléka a rozmixovat.
To je všechno, vlastně ani nebylo nutné tento recept rozepisovat víc, než jak je popsaný v nadpisu. 😄

Na fotce vidíte klobásky od Lindy McCartney, ale dejte si cokoliv jiného. 

© 2018 Recepty od Lenky. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky